Традиційне рагу зі Смарагдового острова є ідеальною стравою для мандрівника. Страва багата на інгредієнти, що надають сил: картопля, баранина, овочі. Виготовлена методом сублімації — складним процесом випаровування з продукту замороженої вологи у вакуумній камері.
Склад: 31% картопля (шматочками), 12% баранина (антиоксидант: екстракт розмарину), морква, білокачанна капуста, пальмова олія, цибуля, мальтодекстрин, приправи, часник, селера, сіль, декстроза, натуральний ароматизатор, екстракт дріжджів, цибуля порей, лактоза, петрушка.
Енергетична та харчова цінність 100 г сухого продукту:
Калорійність: 380 ккал
Білки: 16,0 г
Вуглеводи: 46,0 г
Жири: 13,0 г
Вага: 160 г
Алергени: лактоза, молоко, селера.
Спосіб приготування:
Залийте в пакет окріп до контрольної лінії (550 мл), перемішайте. Закрийте пакет і зачекайте 8 хвилин.
Термін та умови зберігання:
Сублімовані страви Trek’n Eat розфасовані в дуже міцні герметичні тришарові пакети в середовищі інертного газу (кисень прибирається з пакету та замінюється азотом). Таке пакування дозволяє стравам зберігати всі свої поживні елементи та властивості до 3 років і довше абсолютно незалежно від температури та вологості навколишнього середовища.
Trek’n Eat — німецькі сублімовані продукти. Вони чудово смакують у мандрівках, експедиціях, туристичних походах, альпсходженнях, велосипедних поїздках і навіть на сімейних пікніках.